torsdag 14 maj 2009Idag har jag varit riktigt lat enligt mina normer:-). Kan kanske skylla på ett begynnande ryggskott och då vet jag vad som väntar- Därför har jag varit väldigt försiktig idag med mina rörelser:-). Har köpt värkplåster på apoteket och hoppas att det hjälper.

Mannen i mitt liv har varit och arbetat hela dagen med att bygga terass utanför sonen Magnus hus. Dom flyttade in förra veckan och nu är det dags för någonstans att sitta och mysa och grilla.

Jag har iaf gjort något som varit jättetrevligt idag och det var att köpa blommor till vår granne på gatan som kommit hem från sjukhuset efter tre månader där. Hon heter Marion och hon är verkligen en Marion i ordets rätta bemärkelse. Hon är en kämpe och vi brukar ofta säga att våra hustomtar på gatan det är Marion och Bengt(mannen). Alltid hjälpsamma, snälla och roliga att umgås med. Vi hade två härliga timmar med prat och skratt och som alltid så blir jag så glad och positiv att träffa dessa båda människor. Nu hoppas vi att dom tar emot lite hjälp från oss andra på gatan, det är deras tur nu. Tänk så underbart det där när man träffar människor som trots sjukdom och svårigheter alltid ser något positivt i allt, dom har mycket att lära ut.

4 kommentarer:

 1. Ja visst är det inspirerande men människor som trots jobbigt liv är positiva.

  Just idag orkar jag dock inte vara något alls känner. Har migrän på gång och inga tabletter hemma så det kommer bli en jobbig afton idag känner jag. Hade mig en sån dag förra veckan och då gick jag och la mig redan vid 8 på kvällen. Men maken jobbar kväll och är inte hemma än så jag får snällt hålla mig vaken idag jag.

  Hoppas inte ryggen din blir jobbig nu för dig. Har aldrig haft ryggskott men ont i ryggen är jag alltför välbekant med tyvärr.

  Massa kramar Linda

  SvaraRadera
 2. Hej Berit.
  Hoppas din rygg känns bättre idag, du får ta det vackert och vila ordentligt, kör din käcka tens-apparat så hjälper det kanske.
  Vilken vacker bild du har här, förresten,jättefin.
  Ha en fin helg och krya på dig.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hejsan Berit!
  Hoppas ditt ryggskott vänder och att du ska få känner dig bättre.Finns inget värre än ryggbesvär.
  Vad fint du skriver om dina grannar och vad de ska tycka detsamma om dig och känna att någon bryr sig. Ofta är det ju så att man bara hälsar på grannarna och sedan blir det inte mer.Istan har vi bara kontakt med en granne i huset,ett par som vi träffar då och då men här på ön är det helt annorlunda.Vi är som en stor familj med den fasta befolkningen och även de som bara är här på sommarhalvåret. Äntligen har jag fått mitt modem till min Lap Top så nu kan jag sitta i stugan och jobba med datorn....jättekul.
  Önskar en fin fredagskväll :-)
  Kram Sylvia

  SvaraRadera
 4. Hej Berit!
  Hoppas att din rygg snabbt blir battre. Jag ville bara titta in och lamna en halsning fran Sicilien!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!