lördag 2 maj 2009
Vilka underbara dagar vi har, man bara njuter och hoppas att det inte tar slut:-).

Vi har haft en del för oss med flyttning för sonen Magnus med familj, men det har varit roliga saker och då orkar man nästan hur mycket som helst:-).

När vi kommit hem framåt kvällen har vi tänt grillen och njutit av en god köttbit och något gott att dricka till. Inte skall man gnälla då:-).

Blev lite upprörd över nyheterna efter Valborgskvällen, ganska lugnt sa dom, men sen när man läste tidningen var det ju massor med fylla och det är ungdomar från 12 år. Är det lugnt då, ja jag tycker då inte det och jag undrar, var är föräldrarna? Inte lät vi våra barn vara ute på Valborg ensamma i den åldern. Jag är inte någon präktig mamma alls, men vanligt bondförnuft har man ju iaf. Ja, nu fick jag av mig lite av ilskan över att det skall vara på detta viset. 12 år då är man ju bara barnet och då skall man inte vara ute ensam.5 kommentarer:

 1. Kan inget annat än hålla med. Vad gör 12 åringar ute på det viset. Men det är illa idag. Ser här hemma ibland. Jag och maken sitter gärna på balkongen på kvällarna och bara myser. Och rätt var det är så ser vi massa småungar som är ute och leker när klockan börjar närma sig 23 på kvällen. Och med småungar menar jag så små som 7-8 år. Lägger mig inte i vad andra gör men nån motta får det vara anser jag allt.

  Skönt att du haft det härlig med sonen.
  Nu inväntar jag att mina barn skall somna in ordentligt här sen blir det mys med maken :)

  Massa kramar Linda

  SvaraRadera
 2. Hej Berit.
  Visst är det märkligt att föräldrar är så upptagna med sitt eget nöjesliv så de inte vet vad deras barn sysslar med. Här i stan ser man sånt som bara är att gråta över, det är synd om barnen, det tycker jag. Sen ska vi inte tala om nedskräpningen i Slottsskogen, du kan inte ana!

  Men vi gamlingar, Richard och jag, har haft det så mysigt och lugnt, grillat och njutit.
  Må så gott och ha en skön söndag.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hejsan Berit!
  Inte släppte vi iväg vår barn på egen hand när de var i 10-12 årsåldern. Såna här helger firade vi tillsammans hela familjen. Man undrar vad det ska bli av de här barnen som driver vind för våg i så späd ålder?

  Nu får vi se hur det blir med vårvädret, det ska ju bli lite andra bullar nu påstås det, regn och mera normala temperaturer, som de uttryckte det på väderleksrapporten.

  Idag har det varit fint, men lite blåsigt, men trots det så har faktiskt bikinin varit på. Man måste ju grunda lite, för den 12 åker vi till Sicilien.

  Ha det så gott och hälsa Lennart!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 4. Hej Berit
  Visst kan man bli rejält ilsken. Var är alla föräldrar eller kanske de är för unga för ansvaret och är upptagna av egna fester och relationer. Ansvarskänslan är urvattnad tycker Christina

  SvaraRadera
 5. Hejsan Berit!
  Hoppas flytten gått bra och lille William kommit till rätta på nya stället.
  Visst är det bedrövligt med föräldrar som låter ungarna springa vind för våg i den åldern. Ungar mår bara bra av att ha regler att följa och jag tror de också vill ha det innerst inne.
  Här har vi grått och regnigt väder så vi åkte hem till stan några dagar och väntar på att solen ska kommer tillbaka men det behövs ju regn. Ja,så väntar jag fortfarande på mitt modem till den bärbara....hmhm.
  Kram Sylvia.

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!