lördag 9 maj 2009

Sol igen
Solen är tillbaka igen och det är skönt, men det har blåst väldans idag.

Vi har fullt upp här just nu, många järn i elden:-). Golfen måste uppdateras, inte helt lätt med en hund som älskar bollar. Nu på Måndag skall vi testa med TVBarbros råd med kasse med tomma plastflaskor att kasta bredvid vovven när han gör utfall mot bollarna, blir spännande att se om det funkar. Vi vill ju så gärna att han skall kunna vara med på golfbanan när vi är ute med andra människor, men som det är just nu funkar det ju inte. Jag tror inte vi blir så populära med en hund som skäller och gör utfall mot bollen varje gång någon skall slå:-).

Har varit lite trött i veckan som gick, vårtrötthet kanske, jag vet inte, men nu börjar jag piggna till igen. Kör en kur med lite ginseng och rosenrot och hoppas det funkar:-). Har testat innan och det brukar hjälpa, placeboeffekt kanske:-).

Jag har läst så mycket om smoothies och tycker det verkar så jättegott, så visst köpte jag en blender och har testat. Jättegott faktiskt och jag körde 2 dl vaniljyoughurt och 1 dl hallon och det blev smaskigt. Bra som mellanmål eller när man bara är sugen på något:-).Behöver gå ner ett och annat kilo efter vintern och då är det här bra att ta till istället för godis eller något annat.

I helgen skall jag ta tag i flera saker är det tänkt, bl.a. lägga upp en balklänning för barnbarnet Emma till hennes student, sy upp långbyxor till mig själv, stryka, tvätta och besöka min mamma och så sitta vid datorn lite:-). Får se vad som blir av detta.

Ikväll blir det iaf Robinson, har inte gillat denna omgången speciellt, men nu börjar det ändå bli lite spännande. TV är väl inte sådär viktigt för mig egentligen, men Sommer på Onsdagarna missar jag helst inte.

3 kommentarer:

 1. Hej Berit!
  Tack för besöket hos vår lilla ligist :-) nejdå jag har förlåtit honom precis som Hugo sa.
  Vi har nu börjat att använda nosgrimma på honom och han går så fint. Första gångerna gömde han sig under matbordet när Lasse skulle gå ut med vovvarna :-) men han verkar ha vant sig.
  Kan riktigt se framför mig när Hugo vill spela golf :-)skulle vilja vara med när du ska slänga tomflaskor :-)
  Önskar dig lycka till så att kan fortsätta golfa.
  Nu börjar snart Robinsson så jag ska ta plats.
  Ha det gott.
  Kram Annkila

  SvaraRadera
 2. Hej syrran!
  Jag tycker absolut att du ska följa Barbros råd, ang Hugo. Barbro verkar klok, och hundarna blir av med sina "fula ovaner".
  Vilket mysigt kort på William och farfar!
  Kram på dig och en skön söndag!
  Syster Yster

  SvaraRadera
 3. Hejsan
  Vilken fin bild på skogen med gula fina påskliljor.
  Ska hålla tummarna för att du får bukt på Hugo, så han kan få vara med vid era golfrundor.
  Ha det gott
  Kram
  Leila

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!