måndag 11 maj 2009

Tre i veckan och golfrunda


Förstår inte riktigt charmen med det här med golf:-).
Husse och Hugo redo för dagens runda.Tre i veckan Vecka 20

1. Händer det att du ger med dig bara för att avsluta diskussion?
2. Ber du ibland om ursäkt även om det inte var ditt fel från början?
3. När bad du senast någon om ursäkt?

Svar:
1.Ja, det händer, men inte så ofta. Beror nog också lite på mitt eget humör eller om jag känner mig för trött för att diskutera:-).Sen finns det ju vissa människor som det inte går att föra en diskussion med och då lägger jag ner det:-).

2. Inte ofta, men visst har det hänt någon gång bara för att man vill vara snäll.

3. Kommer faktiskt inte ihåg det, men jag har inga problem med att be om ursäkt om jag gjort fel eller sagt något dumt.Idag var det golf igen och Hugo var med. Vi hade förberett med plastpåse med lite burkar i och tänk det funkade ganska bra faktiskt.Det gällde ju att vara med och att inte kasta på Hugo utan bredvid. Hugo skärpte sig och det gick lite bättre idag. Däremot spelade matte som en kråka idag, var inte alls taggad på det där med golf:-). Så är det ju ibland och det är bara att ta nya tag nästa gång. Husse däremot spelade jättebra och var nöjd med sin runda:-).Skall ta itu med nästa balklänning att lägga upp. Det är barnbarnet Emmas klänning och har köpt hem tråd, men inte kommit mig för att ta tag i det ännu. Får nog bli imorgon tror jag:-).


2 kommentarer:

 1. Ja golf har jag nog aldrig förstått mig på. Eller jo en och annan runda minigolf har jag ju gett mig i lag med inte mer.

  Kul att läsa dina svar på Tre i veckan. Jag är en sån som sällan ger mig men visst händer det när man inte orkar det känns meningslöst.

  Vill passa på att tacka dig för din fina ord inne hos mig. Det värmer mer än du kan ana. Och faktiskt brukar jag gå i min blogg och läsa dina och andras kommentarer när allt känns extra jobbigt här hemma.

  Massa kramar Linda

  SvaraRadera
 2. Hej syrran!
  Ang, golfrundan, man kan inte vara på topp alltid! Hoppas att det går bra med Hugo och bollarna.
  Kram från Syster Yster

  SvaraRadera

Roligt om du skriver några rader!